Meeste gestelde vragen

Transportservice

Uiteraard, geef dit wel aan bij het bestellen van de gewenste producten. Houdt u wel rekening met onze voorwaarden?

Onze transportservice kent een tarief van € 22,- exclusief btw bij bezorgen en ophalen binnen Veenendaal. Wanneer u gebruikt maakt van onze transportservice buiten Veenendaal dient u rekening te houden met een tarief van € 1,- exclusief btw per kilometer. De kilometers worden berekend voor zowel het bezorgen als het ophalen van de bestelde producten.

Algemeen

De huurprijzen van het door u gewenste artikel staan vermeld op onze website.

Alle productprijzen gelden per dag. Het product wordt 1 dag van tevoren bezorgd op de door u gewenste locatie. Wanneer u wenst zijn de producten af te halen op onze vestiging in Veenendaal. De dag na het gebruik wordt het artikel bij u opgehaald, of door u teruggebracht op onze vestiging. Wanneer u een product voor een langere periode wenst te huren, zijn de prijzen van het product op aanvraag beschikbaar. Wanneer u de producten in het weekend gebruikt zijn de producten af te halen op vrijdagmiddag. De producten dient u maandag te retourneren. In dit geval wordt er 1 dag huur berekend aangezien wij op zondag gesloten zijn. Op de feestdagen (nieuwjaarsdag, kerst, pasen, Pinksteren, koningsdag en hemelvaart) zijn wij ook gesloten en wordt er 1 dag huur aan u berekend.

De door u bestelde producten zijn, wanneer u wenst, door ons op te bouwen en af te breken. Hier zitten wel kosten aan verbonden. De op- en afbouwkosten van de artikelen zijn op aanvraag beschikbaar.

U kunt bestellen online via onze website, telefonisch of per mail.

Schoonmaakkosten

Uiteraard, we berekenen in dat geval wel schoonmaakkosten.

We brengen de vervangingswaarde van het product bij u in rekening.

Stel een vraag